Çare Fahri Altınışık'ta

Çare Fahri Altınışık

AK Parti Keskin Belediye Başkan Aday Adayı Fahri Altınışık, Keskin'in iyi hizmet alması için önemli çalışmalar yapacağını söyledi. Hemşerilerine söz verdiğini belirten Altınışık, ‘Eğer başkan olursam, Keskin kalkınacak ve gelişecek' dedi.

SORUNLARI İYİ BİLİYORUM

AK Parti Keskin Belediye Başkan Aday Adayı Fahri Altınışık, Keskin’in sorunlarını bildiğini ve bu sorunların kendi başkanlık döneminde aşılacağını söyledi. Seçimi kazansa da kaybetse de Keskin’de ikamet etmek zorunda olduğunu bildiren Altınışık, Keskin’de doğup büyüdüğünü ve ekmeğini de burada kazandığını bildirdi. Belediyecilik konusunda ise oldukça deneyimli olduğunu belirten Altınışık yıllarca Belediye’de çeşitli kadrolarda çalıştığını ifade etti. Altınışık, “Bütün hemşerilerime söz veriyorum. Keskin’de çözülmedik iş bırakmayacağım. Çalışanların haklarını vereceğim. Temizlik, yol, su gibi sorunları giderip, halkımızın yüzünü güldüreceğim. Benim nasıl çalıştığımı bütün Keskin halkı bilir.” dedi.

BELEDİYECİLİKTEN GELİYORUM

Keskin’de yıllarca Belediye’de çalıştığını anlatan Fahri Altınışık dolayısıyla Keskin’in sorunlarını da yakından bildiğini söyledi.  “Kırıkkale’de Ankara’da oturmuyorum. Evim kendim buradayım, Bunun için aday adayı oldum. Çünkü Keskin’in sorunlarını biliyorum” dedi. Belediyeciliğin ayrı bir sanat olduğunu belirten Altınışık kendisinin yıllarca Belediyede çalıştığını söyledi. Belediyecilikten anlamayan birisinin Belediye Başkanlığı yapmasının güç olduğunu belirten Altınışık, “Benim belediyede yıllarım geçti. Her görevde bulundum. Belediyecilik acemi birisinin yapacağı iş değildir. Tepeden düşenin yapacağı bir iş değildir. Acemi bir politikacının da yapacağı iş değildir. Ben bunları aştım Ben hizmet hasıl yapılır bilirim Ben hizmet nasıl yapılır güzel Keskinimizin sorunları nelerdir? Bilirim. Sayın halkımız neler bekliyor bunları bilen bir kişiliğe sahibim” diye konuştu.



mertaltunışık
26.07.2015 12:39:56
fahri altınışık benim dedem onuçok seviyorum

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız